Kategórie

Novinky

 Nábytok pre Váš krásny domov.
05 Jul

Nábytok pre Váš krásny domov.

Čo dotvára ten neviditeľný ,ale pritom tak hrejivý a nezameniteľný pocit keď prekročíte prah svojho domu , alebo bytu ?

Určite to poznáte. Vyčerpávajúci deň v práci ,dopravná situácia ktorá skúša našu trpezlivosť a neodkladné domáce povinnosti vedia fyzickú a psychickú pohodu poriadne rozhádzať . Aj toto je realita bežného dňa .

Všetko sa , ale zmení v momente keď zatvorite dvere na dome či byte. Odložíte nákup a zo slastným výdychom sa usadíte do obľúbeného kresla ,alebo len tak na pár minút natiahnete na pohovku .Dňom pohltená energia sa ako keby opäť vrátila do vyčerpaného tela. Váš svet je zrazu krajší a vy vnímate len tu vytúženú domácu pohodu .

V tej chvíli si to asi neuvedomujete , ale okrem základného rodinného piliera sú súčasťou útulného domova aj neživé predmety ako kreslo ,jedálenský stôl ,pohovka ,posteľ či ostatný už bežne vnímaný nábytok. Čo tým chceme povedať ? Tak si teraz predstavte napríklad obývačku , spálňu alebo detskú izbu bez svojho charakteristického zariadenia . Zostane len chladný a opustený priestor bez štýlu , komfortu a čo je najpodstatnejšie bez toho hrejivého pocitu pohodlia .Viac ako slova sú v tomto prípade pocity. Pocity z toho keď sa večer uložíte do postele a ráno budíte plný energie,keď si s rodinou sadnete za jedálenský stôl a doprajete spoločnú večeru alebo si len tak hoviete na gauči a sledujete televíziu. Takže toto sú tie okamihy rodinnej pohody , ktoré pomáhajú dotvárať aj naše produkty.

Preto verime , že ponúkame viac ako len nábytok.

Pomáhame dotvárať Váš domov.

Zdroj : https://pixabay.com/

                                                                                                 Zdroj : https://pixabay.com/